M/Y Klara
Kroatië Cruises Cruises Kroatië

M/Y Klara

De charmante Klara is een driemaster die in mai 2019 wordt opgeleverd en die de reizigers en toeschouwers zal fascineren met haar adembenemende lijnen en de wind in haar zeilen.

M/Y Klara is bijna klaar om zijn eerste passagiers te verwelkomen.

Alles is ontworpen om de passagier maximaal plezier te geven terwijl hij aan boord van het schip is. Ongeëvenaard ontwerp maakt plaats voor ontspanning op het bovendek, genietend van de zonneschijn en van de Adriatische zee. Verken haar en vind haar overdekt terras met schitterende uitzichten. Een Wi-Fi-internetverbinding wordt gratis verstrekt aan haar passagiers. Ze biedt comfortabel plaats aan maximaal 36 passagiers voor cruises, ontspanning en om aan te meren in kleine havens.

M / Y Klara is slechts 62 m lang en heeft 18 tweepersoonskamers met twee bedden of dubbel bed. Elke kajuit is goed uitgerust en heeft airconditioning.

De M / Y Klara vaart op de Adriatische Zee en verovert je hart.

Activiteiten

  • Voel de romantiek in de prachtige straten van Venetië
  • Ervaar het zesde grootste Romeinse amfitheater ter wereld, de beroemde Pula Arena
  • Bezoek in Zadar het beroemde zeeorgel, een unieke ervaring voor je oren.
  • Wandelend door de wirwar van de straten van Sibenik ontdekt u een echt juweel van buitengewone witheid, de unieke Renaissance Saint James Cathedral
  • Bezoek Split, het 1700 jaar oude Paleis van Diocletianus
  • Bezoek het eiland Korcula, de spectaculaire oude stad en geboorteplaats van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo
  • Kotor, de middeleeuwse oude stad is het onbetwiste kroonjuweel van Montenegro
  • Geniet van Dubrovnik, de best bewaarde ommuurde stad ter wereld, beschermd door UNESCO

Programma

DAG 1 | Venetië, Italië, inschepen

Welkomstreceptie; Diner met wijn en bier

Inchecken kan vanaf 13.00 uur. In het geval dat uw vlucht eerder aankomt, zullen wij voor uw bagage zorgen, zodat u onbelemmerd tot de inchecktijd kunt genieten van de prachtige “Stad van de kanalen”. Rond 16.00 uur beginnen we onze geweldige dag met een sightseeingtour door Venetië, waar je emblematische monumenten van Venetië zult bezoeken: het Doge’s paleis en de basiliek van St. Mark. Doe mee aan de welkomstreceptie aan boord om 19:30 uur. De kapitein zal alle passagiers ontvangen ook die ’s avonds laat aankomen en voor deze passagiers staat een koud diner klaar. Overnachting in Venetië.

DAG 2 | Venetië – Eilanden Brijuni – Pula

Ontbijt; Lunch; diner met de kapitein

Vroeg in de ochtend varen we naar de grootste stad op het schiereiland Istrië. Op weg naar Pula kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van een ontspannen ochtend zeilen in de Adriatische Zee en een bezoek aan het Brijuni Nationaal Park na de lunch. Na de sightseeing tour van Brijuni gaan we verder naar Pula, bekend om zijn veelheid aan oude Romeinse gebouwen, waarvan de bekendste de Pula Arena is, een van de best bewaarde Romeinse amfitheaters. Geniet vanavond van een kapiteinsdiner aan boord. Overnachting in Pula.

DAG 3 | Pula – Zadar

Ontbijt; Lunch; diner met de kapitein

We vertrekken ’s ochtends vanuit Pula en vervolgen onze reis naar het zuiden richting Zadar, de oudste continu bewoonde stad van Kroatië, gelegen in het centrum van de Kroatische Adriatische Zee, met boordevol historische en culturele monumenten. Na een ochtend zeilen, genietend van mooie bezienswaardigheden en lunch aan boord op de middag, zullen we de haven van Zadar binnenvaren. Geniet van de wandelervaring met je lokale gids die je kennis laat maken met de rijke geschiedenis van Zadar en de overvloed aan monumenten en verborgen hoekjes die het te bieden heeft. Overnachting in Zadar.

DAG 4 | Zadar – Sibenik – Split

Ontbijt; Lunch

Vanuit Zadar varen we richting Sibenik en het nationale park Krka, een van de legendarische juwelen van de natuurlijke schoonheid van Kroatië. In Sibenik kunt u genieten van een sightseeingtour door de prachtige oude straten met de prachtige St. James Cathedral, een van de misschien wel de belangrijkste architectonische monumenten van de Renaissance in Kroatië. Na de tour wordt u per bus naar het Krka National Park gebracht om af te koelen aan de koele kristalheldere watervallen van de rivier de Krka. Na het bezoek aan het Krka National park is er een korte busrit naar Split, waar we ons weer verenigen met ons schip en vrij zijn om te genieten van een avond in Split. Lunch aan boord. Overnachting in Split

DAG 5 | Split – Korcula

Ontbijt, lunch

Vroeg in de ochtend, voordat de hitte van de dag opkomt, kunt u genieten van een sightseeingtour door Split waarna we koers zetten naar het eiland Korcula, rijk aan wijngaarden, olijfgaarden, kleine dorpjes met talrijke baaien en inhammen. Zwemstop in een van de prachtige baaien, perfect om te genieten van de prachtige atmosfeer van de ongerepte natuur, de weelderige vegetatie en de kristalheldere zee en met lunch aan boord. Bij onze aankomst in de middag in Korcula, de veronderstelde geboorteplaats van Marco Polo, zullen we een interessante tocht maken langs de kronkelende straatjes van deze mooie stad. Na de rondleiding kunt u genieten van wat vrije tijd om een glas lokale wijn of koffie te drinken in een openluchtcafé, een duik nemen in de zee of gewoon een ontspannen wandeling maken door de straten. Overnachting in Korcula.

DAG 6 | Korcula – Kotor, Montenegro
Ontbijt; Lunch
In de ochtend vertrekken we vanuit Korcula en varen we naar de legendarische baai van Kotor in Montenegro. Echt één van de juwelen van de Adriatische Zee en je zult het voorrecht hebben om het vanaf het best mogelijke uitkijkpunt, het dek van een zeilschip, te zien. Bij aankomst in Kotor wordt u overgebracht naar kleine rondvaartboten die op ons wachten om ons mee te nemen op een schilderachtige tour langs de baai van Kotor en om het oude en UNESCO-werelderfgoed Perast te bezoeken met zijn Kerk van de Lieve Vrouw van de Rotsen, gelegen op een klein eilandje vlak voor Perast. Je hebt dan de avond vrij om te genieten van alles wat Kotor te bieden heeft. Overnachting in Kotor

DAG 7 | Kotor – Dubrovnik

Ontbijt; Lunch

‘S Morgens varen we noordwaarts en terug naar Kroatië naar onze eindbestemming, het juweeltje dat Dubrovnik is, met voldoende tijd om te zwemmen onderweg. Bij aankomst in Dubrovnik nemen we deel aan een rondleiding door de oude stad. Na een rondleiding door deze prachtige en verbluffend intact ommuurde stad aan de kust van de Adriatische Zee, krijgt u de gelegenheid om de beste dingen die deze stad te bieden heeft, in uw eigen tempo te ervaren. Overnachting in Dubrovnik.

DAG 8 | Ontschepen in Dubrovnik, Kroatië

Ontbijt

Je cruise eindigt vandaag na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven van Dubrovnik of verleng uw verblijf in Kroatië.

Ontdek het programma: