Hotel Grecotel Filoxenia Resort 4* Kalamata
Griekenland Hotels Hotel

Hotel Grecotel Filoxenia Resort 4* Kalamata

Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte aan de rand van Kalamata, en wordt omgeven door een weelderig landschap, bergen en een strand aan de azuurblauwe Golf van Messini.

Het bevindt zich aan het einde van de boulevard die leidt naar het centrum van Kalamata. Aan de boulevard vindt u diverse gezellige restaurants en barretjes op wandelafstand.

Het Filoxenia Hotel beschikt over 188 luxe kamers met uitzicht op zee of op de tuin. Elke kamer is ingericht met comfortabele bedden, een bureau en een marmeren badkamer. U vindt er tevens satelliet-tv, gratis WiFi en een cd-speler.


Olive Spa

Bij de Olive Spa kunnen de gasten een duik nemen in het zwembad, ontspannen in het marmeren stoombad en genieten van verjongende lichaams- en gezichtsbehandelingen.


Olive Restaurant

Het Olive Restaurant serveert gegrilde steaks, verse vis en authentiek Griekse gerechten. Het biedt een uniek uitzicht op de zonsondergang achter het Taygetosgebergte.


Kamers


Standaard kamer (Double guestroom)

Kamergrootte: 26 m² – slapen : 2+1


Superior kamer (guestroom)

Kamergrootte: 28 m² – slapen : 2+1


Deluxe guestroom

Kamergrootte: 28 tot 35 m² – slapen : 2+1


Familie Room

Kamergrootte: 37 m² – slapen : 2+2


Premium Plus – ALL IN

Het « Premium Plus » package is bestemd voor gasten die een hoge kwaliteit Grecotel service wensen te combineren met ‘all inclusive’ eten en dranken. Als “Premium Plus” gast, geniet u tevens van de volgende diensten zonder extra kosten:

  • Ontbijt: American buffet van 07u00 tot 10u30
  • Lunch: Zelfbedieningsbuffet van 13u00 tot 15u30 (wanneer er minder dan 20 Premium Plus gasten aanwezig zijn, zal de lunch een tafeldienst zijn)
  • Diner: Uitgebreide buffetten van 19u30 tot 22u00
  • Tijdens lunch en diner gratis consumptie van frisdranken, water, bier van de tap en een selectie wijnen
  • Poolbar
  • Van 10u00 tot 18u00, gratis consumptie van een selectie snacks, ijs, bier van de tap, frisdranken, koffie, water, thee alsook een selectie aan alcoholische en niet-alcoholische dranken
  • Tijdens de maanden mei, juni, september en oktober van 17u00 tot 00u30 en in juli & augustus van 17u00 tot 00u30 tap-drankenMeer informatie & reservaties op onze website (of op 02 777 01 01 en per e-mail naar info@expairtours.be) :