De laatste van de Expairtours familie !
Bestemming Kroatië Kroatië Cruises Cruises Bestemming Kroatië Kroatië News

De laatste van de Expairtours familie !

De Belgische touroperator, gespecialiseerd in een tiental bestemmingen sinds 2003, stelt Expairtours zijn gloednieuwe boot voor, de M/S Zeus 5 *+! 

De luxe 5*+ boot, die is toegewezen aan Kroatië, neemt u mee op een cruise door de verschillende steden in het Noorden van het land: Zadar, Kornati, Sali, Mali Losinj, Cres, Opatija, Krk en Rab.

Booteigenschappen:
Het schip is 50.00m lang, 8,80m breed en beschikt over 7 a 8 bemanningsleden. 19 elegante kajuiten met een maximale capaciteit van 40 personen.  De kajuiten zijn verdeeld over 2 dekken: 8 standaard kajuiten (14-16m²) en 10 kajuiten op het hoofddek (13-16m²) en 1 kajuit kapiteindek (14m²).    Alle kajuiten beschikken over 1 groot bed (200x160cm) of 2 éénpersoonsbedden (200x80cm), airconditioning, tafel + stoel, kluisje, haardroger, reddingsvesten, brandalarm, kledingkast, voeding 220V, toilet en douche.

Er zijn enkele driepersoonskajuiten beschikbaar op het standaard dek. De standaard kajuiten hebben 2 patrijspoorten; 1 in de kajuit en 1 in de badkamer, het hoofddek kajuiten hebben 2 ramen; 1 in de kajuit en een kleinere in de badkamer.

Aan boord zijn er verschillende openbare ruimtes aanwezig: 1 salon/restaurant uitgerust met grote tafels en stoelen, panoramische ramen, lounge bar met zithoek en LCD-scherm ; 1 overdekt buitenterras uitgerust met zetels en tafels.Dit buitenterras is voorzien van verstelbare dekzeilen die men kan uitvouwen bij hevige wind.  Er is tevens 1 zonnedek uitgerust met ligstoelen, een zonnetent, en een kleine jacuzzi.  Een zwemplatform met 2 ladders, 2 buitendouches en publieke toiletten zijn beschikbaar aan boord. Wifi aan boord is gratis voor alle passagiers.

De noordkust : 

Zadar > Kornati > Sali > Mali Losinj > Cres > Opatija > Krk > Rab > Zadar

De zuidkust:

Zadar > Kornati > Vodice > Skradin > Sibenik > Trogir > Split > Primosten > Zadar